XX SETMANA CULTURAL D'AULOS

Ens plau informar-vos que del 26 de Març a l'1 d'Abril es durà a terme la XX Setmana Cultural d'Aulos, EMM. Hem programat concerts, activitats pedagògiques, tallers, jocs, intercanvis, i assaigs per a tothom. 

 

Enguany és especial, atès que després de dos cursos sense poder-ho dur a terme, ja podem tornar a gaudir de les activitats que des de fa 20 anys hem anat programant. Amb tot però, encara tenim la limitació d'accés als espais interiors de l'escola pel públic en general. I és per això que hem organitzat concerts exteriors i fora de l'edifici de l'escola. Concerts que en cas de pluja quedarien anul·lats, atès que a l'auditori, en paral·lel, s'hi duen a terme activitats.  

 

Per tal de poder participar de les propostes de la Setmana Cultural, durant aquesta setmana les classes queden aturades, excepte el dilluns 28 de març que hi ha classe normal.

 

Els més petits, l'alumnat d'iniciació I, II i III i famílies, sereu el públic preferent dels concerts al pati, on hi seran representats tots els instruments de l'escola.   

 

Us enviem el cartell informatiu i el programa d'activitats. 

 

Esperem que en gaudiu i que sigui una bona experiència per tots. 

 

Bona Setmana Cultural!!  Us hi esperem!

 

XX SETMANA CULTURAL D'AULOS
Activitats XX Setmana Cultural Aulos 2022.pdf682.09 KB Dossier-Resum activitats XX Setmana Cultural.pdf324.78 KB