XX ACORDIONADA A CERDANYOLA DEL VALLÈS

11 de maig a l'Institut GORGS a les 18h.

 

Cerdanyola del Vallès acollirà el proper dissabte 11 de maig la XX ACORDIONADA, la trobada anual d’acordionistes organitzada per l’Associació Catalana d’Acordionistes (ACDA), per tal que acordionistes d’arreu de Catalunya puguin compartir la seva passió per a l’acordió. 

Iniciada l’any 2003, l’ACORDIONADA s’ha organitzat cada any a un punt diferent del territori. Ha passat per Calaf, La Seu d’Urgell, Sabadell, Cerdanyola del Vallès, Rialp, Cervera, Canet de Mar, Puigcerdà, Igualada, Lleida, Olesa de Montserrat, Ponts, Sort, L’Hospitalet de l’Infant, L’Ametlla de Mar, La Pobla de Segur, Prats de Lluçanès i Balaguer. I, per la celebració del 20è aniversari, l’ACORDIONADA torna a la nostra ciutat, Cerdanyola del Vallès.

La XX ACORDIONADA es presenta com un viatge fascinant dins la nostra rica cultura musical, amb un interès especial pel ball per excel·lència més característic de les nostres contrades: la sardana. La trobada comptarà amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista de Cerdanyola del Vallès, que actuarà juntament amb els acordionistes en el concert final. Durant el matí, els acordionistes participants, a més dels assajos intensius, tindran l’oportunitat de fer un taller de sardanes.

La trobada, organitzada conjuntament amb AULOS, l’Escola Municipal de Música, i la seva professora d’acordió Raquel Prat, comptarà també amb la participació del combo “El funeral del mosquit” acompanyats pel seu professor Marc Canelles.

Per arrodonir la jornada, el Museu d’Art de Cerdanyola del Vallès (MAC) oferirà als familiars dels acordionistes una visita guiada al museu, on podran descobrir un espai artístic excepcional situat al bell mig de la nostra ciutat.

La trobada es durà a terme durant tot el dissabte a l’Institut Gorgs i el concert final de l’ACORDIONADA serà a les 18h al poliesportiu de l’Institut Gorgs, concert gratuït i obert a tot el públic.

Com resultarà aquesta fusió entre acordió i sardana? Vine a escoltar el concert de la XX ACORDIONADA!

XX ACORDIONADA
Cartell XX Acordionada303.56 KB