JOVE ORQUESTRA DE CERDANYOLA

Entre Cordes amb Roger Morelló és un concert on es proposa un diàleg musical entre amics: Wolfgang Amadeus Mozart i Franz Joseph Haydn. Mozart i Haydn van mantenir una amistat i admiració mútua durant tota la seva vida. Del primer, interpretaran dues de les seves simfonies: la primera de totes (escrita amb tan sols 9 anys!) i la seva coneguda simfonia núm. 29. Entre mig de totes dues podrem escoltar una de les obres culminants de l’estil clàssic, el segon concert per a violoncel de F. J. Haydn i que serà interpretat en el paper de violoncel solista pel reusenc Roger Morelló, que torna a col·laborar amb la JOC després de dos anys. La JOC, en la seva vessant pedagògica, oferirà un concert proper i amè pels assistents. Durant el concert es donaran  les explicacions adequades per tal que tothom pugui entendre'l i gaudir-lo. Roger Morelló (Reus, 1993) és un dels violoncel·listes joves amb més talent i trajectòria per davant. Resident actualment a Colònia (Alemanya), serà convidat en exclusiva per la JOC per a realitzar el concert.

La Jove Orquestra de Cerdanyola -avui una entitat independent-, va néixer l'any 2009 de la mà de Pedro Pardo i d’un grup d’estudiants d'Aulos. Des de la temporada 2016/2017, la JOC està dirigida per Borja Mascaró, versàtil i amb grans idees. En Borja ha portat  l’orquestra al Festival de Blues de Cerdanyola amb A Contrablues (2017), a tocar Les Quatre Estacions de Vivaldi amb Kai Gleusteen (2017) o a interpretar la gran Simfonia núm. 7 de Beethoven en el desè aniversari de l’entitat (2020). La JOC es va iniciar amb la intenció de donar lloc a tots aquells músics que, sense arribar al grau de professionalitat que es requereix en  altres formacions, vulguin participar i formar part d'un conjunt orquestral.

Programa: Simfonia núm. 1 en Mi bemoll Major de W. A. Mozart, Concert per a violoncel núm. 2 en Re Major de F. J. Haydn, i Simfonia núm. 29 en La Major de W. A. Mozart. Durada aproximada 70 minuts.

Preus: 8€ general - 4€ reduïda (12-18 anys i majors 65 anys). Gratuït per als socis de la JOC, menors de 12 anys i alumnat d'Aulos (només cal que digueu a la persona que atengui la taquilla que sou alumnes de l'Escola).

Venda anticipada d’entrades a l'enllaç adjunt. Les taquilles s'obriran una hora abans de començar el concert.

JOVE ORQUESTRA DE CERDANYOLA