Eleccions consell escolar

Us informem que s'ha iniciat el procés d’eleccions al Consell Escolar de tots els centres. El Consell Escolar és l'òrgan màxim de govern del centre on hi participen els diferents sectors de la comunitat educativa (equip directiu, professors, pares i mares, alumnat major de 12 anys, personal d'administració i servei (PAS), i l'Ajuntament). La funció principal del Consell és debatre i aprovar tots aquells temes importants en relació al funcionament i l'organització del centre.  

Les persones del consell escolar són elegides per un període de quatre anys i es renoven per meitats cada dos anys. Enguany cal renovar 2 membres del sector representant de pares/mares, 1 membres del sector d'alumnes i 2 membres representants del professorat.  

A partir d'avui divendres 5 de novembre, teniu a la vostra disposició el cens electoral provisional del sector de pares i mares, i el cens del sector d'alumnes majors de 12 anys al taulell d’anuncis situat davant l’entrada principal d'Aulos II. Si hi ha alguna errada, podeu fer les reclamacions del 8 al 10 de novembre.  

Així mateix us adjuntem el model per a presentar candidatures al sector de pares i mares, i al sector alumnes fins el dia 21 de novembre a direcció.  

Les votacions del sector de pares/mares i sector alumnes seran el dia 25 de novembre de 17.00h a 20.30h al vestíbul d'Aulos II (caldrà presentar el DNI). 

Des de la direcció de l'escola, us animem a participar en les eleccions. Escollir els vostres representants al consell escolar és un dret i potencia la bona relació entre família i escola.  

 

Us adjuntem el calendari del procés electoral per a la renovació dels membres del Consell Escolar 2021, tanmateix, us mantindrem informats de tot el procés als taulells d'anuncis dels vestíbuls d'Aulos I i II. 

 

Restem a la vostra disposició per aclarir-vos qualsevol dubte i/o qüestió que pugui sorgir durant el procés. 

 

 

Eleccions consell escolar
Calendari del procés electoral452.56 KB