CORALS INFANTILS I COR JOVE D'AULOS!!!!!

Si tens entre 6 i 11 anys t’animem a apuntar-te a la coral infantil d’Aulos! Un espai on treballar la veu i l’afinació en un entorn familiar, proper i distès, amb l’objectiu de crear cohesió de grup, escolta i col·laboració entre tots els cantaires. A partir d’un repertori infantil atractiu, començarem a descobrir la nostra veu, els diferents timbres i les característiques de cada so, així com l’escolta entre els companys, el ritme i la pulsació. 

Per tal de facilitar la cohesió entre els cantaires i el treball personalitzat acord a les diferents edats, hem configurat dos grups, un que acull a nens i nenes que fan 1r, 2n i 3r de primària (coral de petits) i l’altre que acull a nens i nenes de 4t, 5è i 6è de primària (coral de grans). Les classes de tots dos grups seran d’1 hora els divendres a la tarda, i començarem a partir del mes d’octubre d’enguany. 

Els alumnes de la coral de petits tindran classe els divendres de 17:15h a 18:15h i els de la coral de grans els divendres de 18:15h a 19:15h. 

El preu mensual de l’activitat és d’11,25 €. 

 

 

COR JOVE 

Si tens entre 12 i 16 anys t’animem a apuntar-te al cor jove d’Aulos! 

El treball de la veu al cor de joves va acompanyat d’un aprofundiment en l’escolta de les diferents veus, l’afinació i el perfeccionament tècnic del nostre instrument. Tot això acompanyat d’un repertori atractiu i modern que farà que gaudiu de l’aprenentatge musical en un entorn de respecte i col·laboració. 

Els alumnes del cor jove tindran classe els dijous de 19:15h a 20:30h, i el preu mensual de l’activitat és de 14,06 €. 

 

Si esteu interessats en l’activitat heu d’enviar un e-mail a aulos@cerdanyola.cat sol·licitant la inscripció.

Us hi esperem amb moltes ganes!!

CORALS INFANTILS I COR JOVE D'AULOS!!!!!