Concert Festival Simfònic

Aulos, l'Escola Municipal de Música de Cerdanyola del Vallès, participa per segona vegada al Festival Simfònic amb un concert que es farà dissabte 11 de juny a les 18h a la Plaça Jaume Grau i Altayó. Hi haurà les actuacions de diverses agrupacions de música moderna de l'Escola, amb la participació de més de quaranta alumnes de diferents instruments.

La Plaça Jaume Grau i Altayó està situada al costat d'Aulos, ubicada a la Torre Vinyals. La Torre Vinyals, de l'arquitecte Ramón Puig Gairalt, és una edificació singular a cavall entre el modernisme i el noucentisme. Fou construïda entre 1911 i 1929 i originalment tenia un jardí privat. On hi havia aquest jardí, en l'actualitat s'hi troba una plaça pública que rep el nom d'un alcalde de la ciutat durant la república, Jaume Grau i Altayó. Aquesta plaça consta d'un escenari d'obra on s'hi fan habitualment nombrosos actes i concerts, sovint relacionats amb l'Escola de Música.

Aquesta és la 12a edició d'aquest festival, una diada on es fan un centenar de concerts simultanis i gratuïts, realitzats per més de 5000 estudiants d'escoles de música a 100 racons de Catalunya i Balears. A les 6 de la tarda, els 5000 músics interpretaran la cançó "Illes dins d'un riu" en honor al padrí de l'edició d'enguany, Tomeu Penya.

CONCERT FESTIVAL SIMFÒNIC