Tallers per a la ciutadania

Són activitats que s’articulen per col·lectius o per grups d’edat. Les persones usuàries han de validar les inscripcions a les dependències d’Aulos 1 (C/Sant Enric, 31).
Tenen un cost mensual d’11,25 € (això és: quatre sessions al mes d’una hora de durada cadascuna. Si la sessió té una durada superior el preu es calcula proporcionalment. S'indica en cada cas, no obstant. Ha d’haver al menys 5 alumnes per grup. A la programació general es farà constar el nombre de sessions particular de cada taller.

Les incripcions començaran a partir del 19 de setembre. Està previst que els primer tallers comencin a partir del 1 d'octubre.

 

Destinataris del tallers

Taller Gospel

Agrupació de veu destinada a la practica vocal Gospel amb un repertori variat. Activitats, concerts i diversió assegurada.

Professor: Pedro Pardo

Horari: Dilluns de 20 a 21.30

Lloc: Escola Saltells

 

Coral Infantil

La veu humana és l'instrument propi que tots tenim i és per això que hem d'aprendre a utilitzar-la, cuidar-la i sobretot, gaudir-ne.

Així doncs l'AULOS Coral Infantil, està adreçada a nenes i nens de 8 a 12 anys, amb la finalitat de treballar la veu i conèixer les seves diferents capacitats, tant a nivell individual com a nivell col·lectiu, a partir del cant coral.

Professor: Queralt Morral

Horari: Divendres de 17.30 a 18.30

Lloc: Aulos EMM

 

Cor Jove

El Cor Juvenil, destinat a joves de 13 a 17 anys, amb la finalitat de treballar la veu i conèixer les seves diferents capacitats, tant a nivell individual com a nivell col·lectiu, a partir del cant coral.

Amb un repertori atractiu i divertit acompanyat de coreografies i músics que ens ajudin a viure més allò que cantem, volem crear un espai on passar-nos-ho bé i alhora fer música.

Professor: Queralt Morral

Horari: Divendres de 18.30 a 19.30

Lloc: Aulos EMM


Taller de Veu

Agrupació de veu destinada a la practica vocal en grup. La funció principal es basa en assegurar la veu, una bona projecció vocal i gaudir aprenent allò que sempre has volgut fer.

Professor: Joan Carles Capdevila

Horari: Dimarts de 17 a 18 (Grup A)

           Dimecres de 20.15 a 21.15 (Grup B)

Lloc: Aulos EMM


Taller de Llenguatge

 

Professor: A. Carme Perales / Montse Sors

Horari: Dijous de 20.15 a 21.15 (Nivell 1)

           Dijous de 20.15 a 21.15 (Nivell 2)

Lloc: Aulos EMM


Taller de Guitarra

Taller d'iniciació a la practica de l'instrument en grup. Cada grup ha d'estar format per al menys 5 alumnes i es compta amb un banc d'instruments per la qual cosa l'alumnat no ha de disposar d'ell necessariament.

Professor: Angel López

Horari: Dilluns de 19.15 a 20.15

Lloc: Aulos EMM

 

Taller de Rondalla

 

Professor: M. Àngel Sanz

Horari: Dilluns de 20 a 21

Lloc: Aulos EMM

 

Taller d'Ukelele

 

Professor: Angel López

Horari: Dimecres de 19.15 a 20.15

Lloc: Aulos EMM


Taller de Rock

Taller per a formació de Rock on rebràn assesorament tècnic i musical basat en propostes tècniques per als instrumentistes i pautes de treball. Es podrà treballar en el repertori propi o en les versions que el grup proposi. 

Professor: Marc Canelles

Horari: Dilluns de 20 a 21

Lloc: Aulos EMM


Taller d'Acordió Simba

Introducció a la música a través de l'acordió cromàtic. Actualment l'acordió és un instrument que ofereix unes grans possibilitats didàctiques i musicals que es desenvoluparan a través del joc, la intuició, la improvització, l'escolta, la psicomotricitat, la imitació, la imaginació i creació. 

Adreçat a nens de p5 i 1r curs de Primària organitzat en 8 sessions.

Professor: Raquel Prat

Horari: Divendres de 17.30 a 18.15

Lloc: Aulos EMM