Nadales al pati

Dilluns 16 i dimarts 17 a les 18 i a les 19h

dilluns, 16 des. 2019

Ja a les portes de les fetes nadalenques, el Departament de Llenguatge vol continuar oferir-vos un any més les ja tradicionals Nadales al Pati. Aquestes cantades van a càrrec de l'alumant d'Iniciació 1, 2 i 3, Prellenguatge, i Primer i Segon d'ensenyaments avançats. Tindran lloc, com  diu el seu  nom, al  pati de l'Escola a les 6 i a les 7 de la tarda del diluns 16 i dimarts 17.

Aquests concerts també formen part de la campanya “Una nit d’il·lusió per a tothom 2019”. Us animem a participar d’aquesta activitat de recollida de joguines, llibres i d’aportació econòmica: Un gest solidari que de ben segur us agrairem i us agrairan infants i famílies de la nostra ciutat. Si ens porteu joguines i llibres, els podeu donar al nostre conserge  i l’Escola ho farà arribar a la Creu Roja. Disposem de la guardiola de la Creu Roja al vestíbul d’Aulos II i a l’entrada dels concerts.

 

Per altra banda dir-vos que els cartells de les cantades  són dissenyats per l'alumnat que ha participat en el 4t  Concurs de Cartells de Concerts-Santa Cecília 2019. Gràcies a tots per la vostra col·laboració.

 

El Departament de Llenguatge  us desitja unes Bones Festes i un Feliç Any Nou, i ho volem fer de la manera que ens és més propia: fent -i compartint- una estona de música. Us hi esperem !!


Documents relacionats

Enllaços relacionats


Vols compartir aquesta informació?