Nadales al Pati 2018

Dimecres 19 i dijous 20. A les 18h i a les 19h.

dimecres, 19 des. 2018

Ja a les portes de les fetes nadalenques, i després dels Concerts  a l'Ateneu, el Departament de Llenguatge vol continuar oferint-vos més musica  amb les ja tradicionals Nadales al Pati. Aquestes cantades van a càrrec de l'alumant d'Iniciació 1, 2 i 3, Prellenguatge, i Primer i Segon d'ensenyaments avançats. Tindran lloc, com  diu el seu  nom, al  pati de l'Escola a les 6 i a les 7 de la tarda del dimecres 19 i del dijous 20.

Aquests concerts també formen part de la campanya “Una nit d’il·lusió per a tothom 2019”. Us animem a participar d’aquesta activitat de recollida de joguines, llibres i d’aportació econòmica: Un gest solidari que de ben segur us agrairem i us agrairan infants i famílies de la nostra ciutat. Si ens porteu joguines i llibres, els podeu donar al nostre conserge  i l’Escola ho farà arribar a la Creu Roja. Disposem de la guardiola de la Creu Roja al vestíbul d’Aulos II i a l’entrada dels concerts.

 

Per altra banda dir-vos que els cartells de les cantades  són dissenyats per alumnat guanyador del 3r Concurs de Cartells de Concerts-Santa Cecília 2019. Aprofitem l'avinentesa per felicitar a tots els participants, i de manera molt especial als guanyadors de cada categoria.

 

El Departament de Llenguatge  us desitja unes Bones Festes i un Feliç Any Nou, i ho volem fer de la manera que ens és més propia: fent -i compartint- una estona de música. Us hi esperem !!


Documents relacionatsVols compartir aquesta informació?