Nadal 2019 - Concerts a l'Ateneu

Primer concert a les 18h, segon a les 19.30h

dimecres, 18 des. 2019

Ja estem a les portes de les Festes de Nadal, i com cada any, l’Escola us convida a celebrar-ho gaudint dels Concerts de Nadal que estem preparant aquests dies. Concerts a càrrec de les nostres corals, bandes, orquestres, combos, cambres, grups de tallers, interpretacions individuals i professorat del centre, i que formen part de la campanya “Una nit d’il·lusió per a tothom 2019”.

 

Com any darrere any, us animem a participar d’aquesta activitat de recollida de joguines, llibres i d’aportació econòmica: Un gest solidari que de ben segur us agrairem i us agrairan infants i famílies de la nostra ciutat. Si ens porteu joguines i llibres, els podeu donar al nostre conserge  i l’Escola ho farà arribar a la Creu Roja. Disposem de la guardiola de la Creu Roja al vestíbul d’Aulos II i a l’entrada dels concerts.

 

Els cartells dels concert són dissenyats per alumnat que ha participat al 4t Concurs de Cartells de Concerts-Santa Cecília 2019. Aprofitem l'avinentesa per felicitar a tots els participants.

 

Us recordem que el dimecres 18, per tal de poder organitzar i dur a terme els concerts, a partir de les 17h no hi haurà classe.

 

Gràcies per la vostra col·laboració. Tot l'Equip Docent us desitja BONES FESTES i FELIÇ ANY NOU!!

 
 

 

 

 

 


Documents relacionats

Enllaços relacionats


Vols compartir aquesta informació?