Nadal 2018 - Concerts a l'Ateneu

Primer concert a les 18h. Segon concert a les 19.30h

dimarts, 18 des. 2018

Ja estem a les portes de les Festes de Nadal, i com cada any, l’Escola us convida a celebrar-ho gaudint dels Concerts de Nadal que estem preparant aquests dies. Concerts a càrrec de les nostres corals, bandes, orquestres, combos, cambres, grups de tallers, interpretacions individuals i professorat del centre, i que formen part de la campanya “Una nit d’il·lusió per a tothom 2019”.

 

Com any darrere any, us animem a participar d’aquesta activitat de recollida de joguines, llibres i d’aportació econòmica: Un gest solidari que de ben segur us agrairem i us agrairan infants i famílies de la nostra ciutat. Si ens porteu joguines i llibres, els podeu donar al nostre conserge  i l’Escola ho farà arribar a la Creu Roja. Disposem de la guardiola de la Creu Roja al vestíbul d’Aulos II i a l’entrada dels concerts.

 

Els cartells dels concert són dissenyats per alumnat guanyador del 3r Concurs de Cartells de Concerts-Santa Cecília 2019. Aprofitem l'avinentesa per felicitar tots els participants, i de manera molt especial als guanyadors de cada categoria

 

Us recordem que el dimarts 18, per tal de poder organitzar i dur a terme els concerts de Nadal a l’Ateneu,  no hi haurà classe. Si teniu interès en venir i necessiteu una entrada, a partir del dilluns a les 17h podreu demanar-les a consergeria (segons disposició). També us recordem que si teniu entrades i no les heu d’utilitzar, us agrairem que les retorneu.

 

Gràcies per la vostra col·laboració. Tot l'Equip Docent us desitja BONES FESTES i FELIÇ ANY NOU!

 
 
 

Documents relacionatsVols compartir aquesta informació?