Doo Wop club presenta "Du-Duà"

A les 21.00h al Teatre de l'Ateneu (c. de la Industria 38-40)

divendres, 24 maig 2019

Amb Carles Torcao, Fran Devesa, Llorenç Fernández Conde i Joan Carles Capdevila, professor de cant de l'Escola
Autora: Mònica Pérez Blázquez
Direcció: Òscar Orbezo

El Doo wop, conegut aquí amb el nom onomatopèyic de Duduà (que dona nom a l’espectacle), és un estil de música nascut de la unió del rhythm & blues i el gòspel. Grups com Dion and the Belmonts, The Platters, The Crests o Frankie Valli & the Four Seasons van fer enormement popular aquest estil.

Aquest concert -amb to de comèdia- arriba a Cerdanyola per fer-nos gaudir de la millor música Doo wop, al mateix temps  que ens farà riure amb la seva curiosa història d´amor i desamor.

La protagonista és la Bed, Elisabeth Matters, de Mattress & Pillow, una famosa casa de llits, llençols i coixins, que ha decidit buscar les millors veus per cantar una cançó de Doo wop per l’ anunci dels seus llits. Vol reproduir la sintonia que ja tenien als anys 50, i després de buscar per locals i clubs, reuneix 4 cantants i graven l’anunci; aquest es fa tant famós, que els 4 cantants decideix crear un grup: ells son els DooWop Club. Durant el concert i mitjançant les cançons, tots quatre ens aniran desvetllant les seves relacions amoroses…

Podeu comprar entrades a l'enllaç adjunt. No us ho perdeu!

 

 

 

 


Documents relacionats

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta informació?