Daniel Ligorio en concert. Interpreta Debussy, Liszt, Bernstein i Mússorgski

Divendres 16 de febrer a les 21h al Teatre Auditori del Mercat Vell, Pl. de l'Onze de Setembre, s/n, Ripollet

divendres, 16 feb. 2018

Un concert didàctic per homenatjar els grans compositors.

L'any 2018 es commemora l'aniversari del naixement de Leonard Bernstein (1918-1990) i de la mort de Claude Debussy (1862-1918). Daniel Ligorio vol retre homenatge a aquests grans compositors en un concert per a piano en què ell mateix farà unes  introduccions explicatives de cadascuna de les obres interpretades.

La primera part del programa inclourà peces de Debussy -figura central en la música europea de finals del segle XIX-, de Bernstein -considerat el primer director d'orquestra nord-americà que va obtenir fama mundial-, i de Liszt. La segona part estarà dedicada a l'obra de Mússorgski a través d'un passeig imaginari per una sala d'exposicions. Podrem sentir el misteri del Gnomo, la melanconia del Vell Castell, el terror de la Bruixa Baba Yaga  i la grandiloqüència de les Portes de Kíev.

L'organització d'aquest concert és a càrrec de l'Associació d'Espectadors de Ripollet. Les entrades són a 16 €, per l'alumnat d'Aulos preu especial de 5€. Els interessats en obtenir aquesta bonificació cal que feu la petició (data límit 14 de febrer) a aulos@cerdanyola.cat.

Només ens resta recordar-vos, i amb molta il·lusió, que Daniel Ligorio va iniciar els seus estudis musicals a l'Escola de Música, de les mans de Pepita Rossiñol.


Documents relacionats

Vols compartir aquesta informació?