DOOWOP CLUB presenta "DU-DUÀ"

Del 26 d'octubre a l'1 de desembre, al teatre El Molino de Barcelona

divendres, 26 oct. 2018

DOOWOP CLUB presenta “DU-DUÀ”

Amb Carles Torcao, Fran Devesa, Llorenç Fernández Conde i Joan Carles Capdevila, professor de cant de l'Escola
Autora: Mònica Pérez Blázquez
Direcció: Òscar Orbezo

El Doo wop, conegut aquí amb el nom onomatopèyic de Duduà (que dona nom a l’espectacle), és un estil de música nascut de la unió del rhythm & blues i el gòspel. Grups com Dion and the Belmonts, The Platters, The Crests o Frankie Valli & the Four Seasons van fer enormement popular aquest estil.

Aquest concert amb to de comèdia arriba a El Molino per fer-nos gaudir de la millor música Doo wop al mateix temps que ens farà riure amb la seva curiosa història d´amor i desamor.

La protagonista és la Bed, Elisabeth Matters, de Mattress & Pillow, una famosa casa de llits, llençols i coixins, que ha decidit buscar les millors veus per cantar una cançó de Doo wop per l’ anunci dels seus llits. Vol reproduir la sintonia que ja tenien als anys 50, i després de buscar per locals i clubs, reuneix 4 cantants i graven l’anunci; aquest es fa tant famós, que els 4 cantants decideix crear un grup: ells son els DooWop Club. Durant el concert i mitjançant les cançons, tots quatre ens aniran desvetllant les seves relacions amoroses…

Més informació a l'enllaç adjunt


Documents relacionats

Vols compartir aquesta informació?