Concert a càrrec de la Jove Orquestra de Cerdanyola i la Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola

Esgésia de Sant Martí a les 18.00h

diumenge, 07 abr. 2019

 

La Jove Orquestra de Cerdanyola (JOC) i la Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola, presenten aquest diumenge 7 d'abril, a les 18 hores, a l'església de Sant Martí, un concert amb el Rèquiem de Gabriel Fauré i la Simfonia núm. 7 de Félix Mendelssohn. La JOC i la Coral actuaran un dia abans, el dissabte 6 d'abril, al Teatre Plaza de Castelldefels.

La col·laboració entre la Jove Orquestra, que enguany compleix 10 anys, i l'Agrupació musical, que arriba als 20 anys, continua traient el millor d'ambdues formacions en una suma de sinèrgies i creativitat que les enriqueixen mútuament i esdevé un luxe per a la ciutat.

El director de la JOC, Borja Mascaró, explica que el Rèquiem de Fauré suposa un gran repte, al tractar-se d'una obra amb una instrumentació poc habitual, amb poca presència dels violins, que ja tindran el seu protagonisme a la Simfonia núm. 7 de Mendelssohn.

La Coral de l'Agrupació Musical comptarà amb la col·laboració del Cor Veus de Músic de Castelldefels, ambdues corals dirigides per Manel Cubeles,  aborden una obra molt exigent que obliga a cantar amb delicadesa i intensitat, controlant molt l'afinació.

Les presidentes de la JOC i de l'Agrupació, Alba Barroso i Laia Seró -totes dues exalumnes de l'Escola, com també són exalumnes  altres membres de les formacions-, es mostren molt satisfetes per la bona col·laboració establerta entre les dues entitats, que han encaixat bé les seves dinàmiques de treball.

Les entrades ja es poden adquirir al preu de 8 euros a través de la pàgina web de l'Agrupació Musical de Cerdanyola. La JOC comptarà amb la presència de músics provinents de la Banda de l'Agrupació i actuaran com aveus solistes la Maite Arciniega i el Manel Cubeles. El cartell que anuncia el concert és obra de Violeta Bastida, viola de la Jove Orquestra.

Des de l'Escola només ens resta felicitar a les dues formacions  i desitjar-los molts més èxits!


Documents relacionats

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta informació?