Cicle de Música de Cambra 2020 a la Sala d'Actes del Museu d'Art de Cerdanyola

diumenge, 23 feb. 2020
Benvolguts/es

 

Un cop més  arriba el Cicle de Música de Cambra 2020. Aquest anys els concerts seran com sempre a la Sala d'Actes del Museu d'Art de Cerdanyola en les seguents dates:

 

Diumenge 23 de febrer a les 12h: ABSIT DUO

Diumenge 1 de març a les 18h: MARALA TRIO

Diumenge 15 de març a les 12h: ÁNGEL PETISME

 

El primer concert serà a càrrec de "ABSIT DUOgrup format per la saxofonista Carla Obach Esteban i la violoncel·lista Elisabet Iserte López, debuta com a duet l’any 2016 a Colònia i Bremen (Alemanya). Les dues components, d’origen cerdanyolenc, començaren l’aprenentatge de música juntes a l'escola de Música Municipal AULOS. Així mateix, han tingut una educació internacional de la mà de músics com Johannes Krebs, Albert Julià, Daniel Gauthier i Tanja Tetzlaff.

 


El seu repertori engloba peces des de l’època barroca fins la música contemporània; la seva energia i versatilitat a l’hora d’interpretar música de diferents períodes i la seva presència escènica creen una connexió única amb l’audiència. Donada la singular combinació dels dos instruments, Absit Duo interpreta majoritàriament arranjaments propis, alhora que també inclou composicions originals per a la formació.


El duet ha actuat a diferents llocs d’Alemanya i Catalunya, com a la sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau (Barcelona), a la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi (Barcelona), als castells de Baruth i Jestädt (Alemanya) i dins del cicle “Música als parcs”, organitzat anualment per l’ajuntament de Barcelona.


Des de l’any 2016 Absit Duo col·labora amb la iniciativa “Klassik im Klassenzimmer”, una activitat dins el festival “Internationales Musikfest Goslar”, que té com a objectiu apropar els alumnes a la música clàssica. Aquests concerts didàctics permeten als nens conèixer els instruments i els diferents estils musicals.


ABSIT DUO

Data: Diumenge 23 de febrer

Lloc: Sala d'actes del Museu d'Art de Cerdanyola (Can Doménech)

Hora: 12:00

Entrada gratuïta

Aforament limitat

 

 

 

Us esperem!

 


Enllaços relacionats


Vols compartir aquesta informació?